Zakłady Mięsne E. i M. Smolarek
po prostu dobre ...
Polski Niemiecki Angielski
Zakłady Mięsne E. i M. Smolarek
Katalog Produktów
Szynki i wędzonki Wyroby dojrzewające Salami Kiełbasy grube Kiełbasy cienkie
Boczki Produkty blokowe Wędliny drobiowe Wyroby podrobowe i garmażeryjne Wyroby z dziczyzny

Zakłady Przetwórstwa Mięsnego E. i M. SMOLAREK powstały w 1990 roku w Kościanie jako firma rodzinna. Dynamiczny rozwój firmy, duże zapotrzebowanie na nasze wyroby spowodowało powstanie w 1994 roku nowego zakładu w Miliczu.

nagroda

Dziś firma SMOLAREK to również gospodarstwa rolne i fermy zwierząt hodowlanych, dzięki czemu mamy zapewniony doskonały surowiec przetwórczy pod ścisłą kontrolą "od pola do stołu konsumenta". Współpracujemy z rolnikami z województwa wielkopolskiego i dolnośląskiego.

Swoją produkcję opieramy na sprawdzonych tradycyjnych recepturach, uzyskując różne bukiety smakowe a także smakowity wygląd i aromat "po prostu dobre".

Oferujemy w szerokim zakresie mięso i jego przetwory. Zawsze świeże, zdrowe produkowane pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej kiełbasy, wędzonki, wędliny podrobowe oraz wyroby garmażeryjne. Zakłady spełniają wymogi do prowadzenia produkcji na rynek Unii Europejskiej.

Współpracujemy z licznymi odbiorcami hurtowymi i detalicznymi. Posiadamy własne hurtownie firmowe we Wrocławiu, Chorzowie, Wałbrzychu i Kaliszu. Wysoka jakość oferowanych produktów, konkurencyjne ceny, otwarcie na współpracę z klientami to główne zalety naszego przedsiębiorstwa.

Kładąc nacisk na ciągły rozwój wdrażamy nowe technologie w współpracując z Akademią Rolniczą we Wrocławiu, udostępniając studentom tej uczelni możliwość odbycia praktyki i stażu.

Admin